Campania promoțională Zodiac

Continuăm seria campaniilor care promovează distracția și jocul ca formă de divertisment cu o nouă campanie îndrăzneață care îți va capta atenția. Vom sărbători fiecare zodie prin extrageri lunare cu premii cash. În total vom acorda 1 440 000 de lei pe parcursul a celor 96 de evenimente ce ne așteaptă.

Înca de la prima vizită te întâmpinăm cu 1 tichet de participare pentru extragerea de la finalul zodiei în curs. În plus se vor acorda aleatoriu tichete la aparatele selectate pentru fiecare sală în parte și pentru fiecare dintre cele 12 extrageri. Înscrie toate tichetele primite în locațiile noastre pentru următoarea extragere din 21 iunie unde vom sărbător zodia Gemeni.

Zodiac Sală Jocuri mizează pe distracție

Campania promoțională „Zodiac” are în centru sezonalitatea zodiilor, lunar sărbătoriții zodiei sunt în centrul atenției, iar fiecare eveniment astrologic este comunicat diferit, pornind de la caracteristicile nativilor zodiei respective. Am pregatit in acest scop cate un filmulet dedicat fiecarei zodii, colectia fiind disponibila pe canalul nostru de youtube.

Mesajul principal al campaniei este „Mizează pe distracție!” și reflectă viziunea noastră asupra jocurilor de noroc, în care primordială este distracția, iar câștigul poate veni ca o consecință firească a jocului.

Urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram pentru a afla toate detaliile despre zilele extragerilor și despre valoarea premiilor pentru fiecare zodie în parte.


Zodiac pe Facebook

GALERIE


Campania promoțională ZodiacZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!