Jucaţi responsabil

Sălile de joc Zodiac sunt concepute și dedicate adulților care apreciază jocurile, divertismentul şi exaltarea într-o atmosferă cu stil, care acordă importanţă jocului serios şi responsabil.

Zodiac descurajează excesele și promovează echilibrul. Jucați responsabil, cumpătat, jocurile de noroc sunt o activitate de divertisment cu posibilități reale de câștig, dar nu și o sursă garantată de venituri.


Tel 0800 800 099
www.jocresponsabil.roZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!