Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu

Zodiac Delfinariu își așteaptă acum oaspeții cu un design revizuit, împrospătat, care îmbină perfect sentimentul de confort și familiaritate cu linia estetica modernistă.
Sala de lângă Delfinariu oferă și posibilitatea petrecerii timpului liber la Zodiac Café, un café-bar elegant, deschis non-stop unde oaspeții pot servi diverse băuturi, pot viziona meciurile în direct sau, dupa caz, pot asculta muzică live și dacă doresc pot intra în sala de jocuri din continuarea cafenelei.
 

Sala de jocuri Zodiac Delfinariu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:

• EGT Vega Vision Multi, EGT Premier Multi și EGT G 32-32 VIP conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION.

• Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la “TREASURE MANIA” , un sistem de jackpot de tip mystery pe 3 nivele.

• EZ MODULO TOWERTM conectate la sistemul de jackpot EZ JACKPOT.

 DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate la ”TREASURE MANIA JACKPOT”

• Ruleta Alfastreet cu patru posturi de joc.

 

La Zodiac Delfinariu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:

• Programul de fidelitate “Client Zodiac”

Prin programul de fidelitate “Client Zodiac”acumulaţi puncte pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la evenimente Jackpot, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.

 

 


Zodiac pe Facebook

GALERIE


Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri DelfinariuZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!