Campania ,,Premiile lui Mihai" ia sfârșit!

Finalul de an a coincis cu finalul campaniei noastre însă momentele pe care le-am petrecut alături de voi până în acest punct ne ajută să privim cu optimism spre drumurile pe care urmează să le parcurgem împreună. Sfârșiturile propun întotdeauna noi starturi iar acest lucru ne încântă pentru că fiecare debut ne entuziasmează.

                Premiile Lui Mihai au fost mai întâi un concept, au devenit un proiect iar în final, s-au transformat într-un succes. Cu toate acestea, ambițiile și dorințele mai mari vor naște proiecte mai mari. Campanii mai mari. Premii mai mari!

                Vă promitem încă de pe acum că noile noastre inițiative nu se vor lăsa așteptate. 

Sunt însă și lucruri pe care nu le vrem schimbate. Mizăm în continuare pe reciprocitate. Recompensare pentru fidelitate. Ospitalitate pentru loialitate.

Vom continua să păstrăm cu strictețe datoria noastră de gazde călduroase ale ineditului și ale alternativului din sălile noastre.

De asemenea, așteptăm cu entuziasm momentul în care vom face cunoștință și cu aceia dintre voi pe care nu i-am întâlnit încă.

Echipa Merkur vă mulțumește pentru vizite!



Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!