Cariere

Cariere

Orice drum către succes trebuie să înceapă de undeva. Putem fi șansa ta iar tu poți fi șansa noastră.

Credem că ne putem ajuta reciproc. 

În ceea ce privește cheia succesului, mizăm pe buna înțelegere dintre noi și clienții noștri, dintre noi și angajații noștri.

Vino să facem cunoștință! Te așteptăm la oricare dintre sălile noastre (București, Ploiești, Constanța, Buzău și Sibiu). Nu ezita!

Poți să iei parte la un dialog cu oricare dintre membri echipei Zodiac, suntem mai mult decât deschiși la a-ți răspunde oricărei întrebări. Ia deciziile în baza mărturiilor strânse chiar de tine. 

Managerii noștri îți vor fi alături pe tot parcursul drumului nostru împreună. E important ca angajații noștri să întâmpine cu sprijin și cu ajutor, orice dificultăți care pot interveni în plan profesional sau personal.

 Nu te lăsa intimidat de un nou început, vom fi cot la cot cu tine pentru că prin fiecare debut și implicit prin debutul tău, găsim și noi un nou început iar asta ne entuziasmează.

Dacă vrei să te alături echipei noastre, scrie-ne iar noi îți vom răspunde prompt! Te așteptăm la interviu. 

Trimite-ne CV-ul tău la: cariere@zodiacjocuri.ro

Vizitează-ne pe pagină de facebook Alatură-te echipei Zodiac pentru mai multe detalii.  


Trimite CV

Intrebare de securitate: 20+7=

GALERIE

Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!