Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri Prosper

 
Zodiac Sală Jocuri Prosper Bucureşti este deschis Non-Stop în incinta Centrului Comercial Prosper, aflat la intersecţia Străzii Mihail Sebastian cu Calea 13 Septembrie.
Zodiac Prosper vă oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
 - EGT Premier Multi și EGT G32-32 VIP conectate la sistemul de jackpot  EGT VEGA VISION 
-  Mai multe tipuri de Aparate Novomatic (Gaminator, Premium V+, Novostar II, Black Edition), Merkur HD conectate la TREASURE MANIA JACKPOT  
-  Aparate Ez ModuloTM conectate la un sistemul de jackpot 3 nivele EZ JACKPOT. 
-  Ruletă Alfastreet cu cinci posturi de joc.
 
La Zodiac Prosper beneficiaţi de următoarele campanii promoţionale:
• Programul de fidelitate “Client Zodiac”
Prin programul de fidelitate “Client Zodiac” acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.
 
Campania Promoțională Cheia Distracției
 
Îți oferim cheia distracției!
Următoarea extragere cu premii cash va avea loc în septembrie. Încă de la prima vizită te întâmpinăm cu un tichet de participare. Vino să descoperim împreună Cheia Distracției!
 

Zodiac pe Facebook

GALERIE


Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri Prosper
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri ProsperZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!