EZ MODULO ™ mixul de jocuri SPEED KING ™

Flexibilitatea și designul contemporan sunt principalele caracteristici care atrag privirile asupra noilor aparate EZ MODULO ™.

Acestea sunt dotate cu mixul de jocuri SPEED KING ™ format din 60 de titluri HD. Setul de jocuri este realizat ținând cont de cerințele specifice ale pieței și include cele mai reușite și mai populare jocuri ale Casino Technology, jucate în întreaga lume, precum și jocuri noi, apreciate de jucători.

Aparatele EZ MODULO ™sunt prevăzute cu două monitoare  de 27”și rezoluție 4k , principalul fiind un ecran tactil, cu un topper video atractiv, un sunet stereo impresionant și iluminare LED.

 

Noile aparate EZ MODULO ™ sunt conectate la sistemul de Jackpot MOTORMANIA şi le puteţi juca în sălile Zodiac din Constanţa

 GALERIE


EZ MODULO ™ mixul de jocuri SPEED KING ™
EZ MODULO ™ mixul de jocuri SPEED KING ™
EZ MODULO ™ mixul de jocuri SPEED KING ™
EZ MODULO ™ mixul de jocuri SPEED KING ™Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!