EZ MODULO TOWER™

Ez Modulo TowerTM combină calitatea măiestriei cu experiența de joc supremă, dispunând de un ecran tactil unic UHD curbat în J, de 43 inch.

Aparatul de joc iese în evidență prin stilul său atractiv, susținut de sunet perfect clar, iluminat îndrăzneț și culori vii.  Ez Modulo TowerTM a fost creat acordând o atenției deosebită ergonomiei, oferindu-le jucătorilor o experiență de joc captivantă. Ez Modulo TowerTM este oferit cu pachetele multigame TowerTM 101, TowerTM 102 fruits și TowerTM 104, fiecare având câte 40 de jocuri. Flexibilitatea și designul inovator fac din aparatul de sloturi Ez ModuloTM un produs foarte căutat. 

Noile aparate Ez ModuloTM sunt conectate la sistemul de jackpot EZ JACKPOT și le puteți găsi în locația Prosper din București. 

 Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!