NOU! V.I.P. Eagle™ 3.32-I

V.I.P. Eagle ™ susține o vizibilitate și o performanță la cote mari în sălile de joc. Combină designul elegant din partea superioară și verticală a echipamentului care dispune de un TouchDeck ™ înclinat plus două ecrane ultra-sharp de joc de 32". Efectele LED se sincronizează cu jocul și creează o experiență intensă.

Noile aparate V.I.P. Eagle ™ sunt conectate la sistemul de jackpot TREASURE MANIA şi le puteţi juca în sălile Zodiac din Constanţa Delfinariu, Ploieşti,  Bucuresti 1Mai și București Prosper.

GALERIE


NOU! V.I.P. Eagle™ 3.32-I
NOU! V.I.P. Eagle™ 3.32-I
NOU! V.I.P. Eagle™ 3.32-IZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!