NOU! IMPERATOR 3.24 - Black Edition

Noul standard de eleganță în jocurile de noroc!

Acest cabinet sofisticat de jocuri combină ergonomia perfectă cu o nouă creativitate în producția echipamentelor hardware pentru jocuri. Se evidențiază printr-un design cu forme clare și aplicații atractive din inox, stabilind un nou trend pentru eleganța sofisticată în domeniul aparatelor de joc.

Noile aparate Black Edition sunt conectate la sistemul de jackpot TREASURE MANIA şi le puteţi juca în sălile Zodiac din Constanţa 1 Decembrie și București Prosper.


GALERIE


NOU! IMPERATOR 3.24 - Black Edition
NOU! IMPERATOR 3.24 - Black EditionZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!