Cum obţineţi credite?

1. Prin intermediul acceptorului de bancnote instalat, puteţi introduce credite conform denominaţiei aparatului. Sunt acceptate următoarele bancnote: 10, 50, 100, 200, 500 RON. Conform denominaţiei aparatului la indicatorul credit al aparatului va apărea numarul corespunzător de credite sau impulsuri.
2. Operatorul poate introduce credite, respectând denominaţia aparatului, în schimbul sumei de bani oferite de client. Jucătorul este rugat să solicite bon fiscal şi să îl păstreze până la ieşirea din unitate.


GALERIE

Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!