EGT Vega Vision, EGT Premier, EGT VEGA JACKPOT

Aparate de joc multigame cu compilaţii de minim 10 jocuri (EGT Vega Vision) şi până la 45 de jocuri (EGT Premier), având de la 5 la 100 de linii de joc. Aparatele EGT au o structură ergonomică pentru confortul jucătorului şi interactivitate sporită prin touch screen integrat, multidenominaţie, posibilitate de dublaj şi posibilitatea ajustării sunetului.
Aparatele EGT sunt conectate la sistemul de Jackpot EGT Vega Jackpot


Le găsiţi la Zodiac Sală Jocuri din Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Constanţa, Sibiu şi Buzău.Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!