DIVERSITY - GLORIOUS CLASSICS™ DELUXE

Multigame-ul de succes Diversity™, prin ultimele sale suite de jocuri, Amazing Amber, Pure Purple, Gambling Green, Absolute Azure, Royal Red si Brilliant Blue oferă o varietate de până la 10 jocuri grupate pe categorii ce pot fi selectate de către jucători cu ajutorul ecranului digital.
Prezentată în carcasa atragătorului cabinet OXYGEN™, Diversity™ le permite jucătorilor să aleagă tipurile de joc cu niveluri diferite de volatilitate preferate de aceștia.
Este singurul joc multigame de pe piață care oferă jocuri progresive independente dintre cele mai performante, toate acestea într-un format multi-linie și multi-denominare.

Le găsiți la Zodiac Sală Jocuri Sibiu.Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!