Sibiu - Zodiac Sală Jocuri

Cocheta sală de jocuri Zodiac Sibiu, deschisă Non-Stop în incinta staţiei CFR Sibiu vă va surprinde încă din primul moment al vizitei. Atmosfera caldă şi prietenoasă vă va asigura confortul iar personalul atent vă va răsfăţa cu servicii personalizate astfel încât să vă puteţi bucura de o experienţă unică.
 
Sala de jocuri Zodiac Sibiu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- EGT Premier Multi conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION,
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic, Merkur Powerhouse şi Diversity Atronic conectate la “TEASURE MANIA JACKPOT” 
 
La Zodiac Sibiu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
• Programul de fidelitate “Client Zodiac”
Prin programul de fidelitate “Client Zodiac”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.
 
Campania Zodiac
 
Oferim în cadrul campaniei Zodiac premii în valoare totală de 1 440 000 de lei. Sărbătorim fiecare zodie prin extrageri lunare cu premii de 10 000 de lei. Următoarea extragere va avea loc pe 18 februarie iar tichetele se vor acorda astfel:
  • 1 tichet pentru vizită
  • 3 tichete standard
  • 5 tichete aparatele selectate de organizator

Aparatele selectate pentru zodia Varsator: Diversity (19, 20, 21), Gaminator (22, 23, 24, 28, 29, 30, 31)

Vino în locația noastră, acumulează tichete și află ce îți rezervă Zodiacul!


Zodiac pe Facebook

GALERIE


Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală JocuriZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!