Sibiu - Zodiac Sală Jocuri

Cocheta sală de jocuri Zodiac Sibiu, deschisă Non-Stop în incinta staţiei CFR Sibiu vă va surprinde încă din primul moment al vizitei. Atmosfera caldă şi prietenoasă vă va asigura confortul iar personalul atent vă va răsfăţa cu servicii personalizate astfel încât să vă puteţi bucura de o experienţă unică.
 
Sala de jocuri Zodiac Sibiu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- EGT Premier Multi cu diverse mixuri de jocuri conectate la sistemul de jackpot MYSTERY JACKPOT
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la MYSTERY JACKPOT
 
La Zodiac Sibiu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
• Programul de fidelitate “Client Zodiac”
Prin programul de fidelitate “Client Zodiac” acumulaţi puncte pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la evenimente Jackpot, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.
 

 


Zodiac pe Facebook

GALERIE


Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală JocuriZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!