Buzău - Zodiac Sală Jocuri

Zodiac Sala Jocuri Buzău este deschis Non-Stop în incinta staţiei CFR Buzău
Zodiac Sală Jocuri Buzău vă invită să vă petreceţi timpul liber într-o atmosferă reconfortantă, unde veţi beneficia de cele mai bune servicii asigurate de personalul atent şi prietenos.
 
Sala de jocuri Zodiac Buzău oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- aparate EGT Premier cu diverse mixuri de jocuri conectate la sistemul de jackpot MYSTERY JACKPOT
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator, Gaminator Novomatic şi Merkur Powerhouse HD conectate la MYSTERY JACKPOT-  un sistem de Jackpot de tip Mystery pe 3 nivele.
- Aparatele multidenominaţie şi multi-game Casino Technology Ez Modulo Diamond King/Diamond King 2 și Tower Slant Top cu mixurile de jocuri Tower 102 si Tower 105, conectate la sitemul de jackpot pe 4 nivele MOTORMANIA JACKPOT 
 
La Zodiac Buzău beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
• Programul de fidelitate “Client Zodiac”
Prin programul de fidelitate “Client Zodiac”acumulaţi puncte pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la evenimente Jackpot, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.
 

Zodiac pe Facebook

GALERIE


Buzău - Zodiac Sală Jocuri
Buzău - Zodiac Sală Jocuri
Buzău - Zodiac Sală Jocuri
Buzău - Zodiac Sală Jocuri
Buzău - Zodiac Sală JocuriZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!