Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu

Zodiac Delfinariu își așteaptă acum oaspeții cu un design revizuit, împrospătat, care îmbină perfect sentimentul de confort și familiaritate cu linia estetica modernistă.
Sala de lângă Delfinariu oferă și posibilitatea petrecerii timpului liber la Zodiac Café, un café-bar elegant, deschis non-stop unde oaspeții pot servi diverse băuturi, pot viziona meciurile în direct sau, dupa caz, pot asculta muzică live și dacă doresc pot intra în sala de jocuri din continuarea cafenelei.
 

Sala de jocuri Zodiac Delfinariu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:

• EGT Vega Vision Multi si  EGT Premier Multi conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION.

• Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la “TREASURE MANIA” , un sistem de jackpot de tip mystery pe 3 nivele.

• Merkur Powerhouse HD conectate la jackpotul de tip mystery TREASURE MANIA.

 DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate la ”TREASURE MANIA JACKPOT”

• Aparate Casino Technology Modelul EZ Modulo cu mixul de jocuri Speed King conectate la sistemul de jackpot pe 4 nivele MOTORMANIA JACKPOT

• Ruleta Alfastreet cu patru posturi de joc.

 

La Zodiac Delfinariu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:

• Programul de fidelitate “Client Zodiac”

Prin programul de fidelitate “Client Zodiac”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.

Campania Zodiac
 
Oferim în cadrul campaniei Zodiac premii în valoare totală de 1 440 000 de lei. Sărbătorim fiecare zodie prin extrageri lunare cu premii de 18.000 de lei. Următoarea extragere va avea loc pe 22 octombrie iar tichetele se vor acorda astfel:
  • 1 tichet pentru vizită
  • 3 tichete standard
  • 5 tichete aparatele selectate de organizator

Aparatele selectate pentru zodia Balanță: Power House (18, 19), Gaminator (49, 50, 51, 52, ), IGT (54, 55, 56), Gamopolis (36, 37, 38, 39, 40) și Ruletă Alfastreet (97-100)

Vino în locația noastră, acumulează tichete și află ce îți rezervă Zodiacul!


Zodiac pe Facebook

GALERIE


Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri Delfinariu
Constanţa - Zodiac Sală Jocuri DelfinariuZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!