Câștigătorul concursului Zodiac te trimite la Festival

Felicităm norocosul câștigător al Concursului ZODIAC TE INVITĂ LA FESTIVAL – Bianca Racoti! Ea va participa în perioada 1-4 august Ia festivalul din Cluj Napoca
 
 
Cum a câștigat ,,Bianca Racoti”? Simplu! A intrat pe pagina oficiala de Facebook Zodiac Jocuri și ne-a răspuns în cadrul postării special dedicate acestui concurs, printr-un comentariu si astfel a intrat automat în cursa pentru cele 2 abonamente la festival.
Comentariul câștigător a fost selectat prin tragere la sorți prin platforma Commentpicker.
 
 
Din dorința de a promova divertismentul alternativ vom continua să organizăm și alte concursuri așa că fiți pe fază și mizați pe distracție!
 
Mulțumim tuturor pentru participare.
 
 

Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!